FORMÅL
Social Foodies -et bæredygtigt socialøkonomisk koncept, som hjælper socialt udsatte gennem relevante projekter både i Afrika og Danmark.
RESULTAT
84.809 kroner
LOCATION & DATO
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle
16. Juni 2019
GÆSTER
73
BILLETPRIS
1995,- som inkluderede cocktails, bobler, 18 serveringer og kaffe/petit fours
VÆRT
Anders Halskov-Jensen
SERVERINGER
Økologiske cocktails fra Nohrlund
Snacks x 6 – Damian Quintana, Dennis Juhl & Patrick Godborg
Engsyre, creme fraiche og komprimeret caviar
Churros med gruyere, trompetsvampe og trøffel
Østers & Caviar
Farseret morkel
Svinefødder, vadouvan og Karl Johan
Hønseskind, asparges creme og løgvækster
N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig – H.J. Hansen
Brian Mark Hansen
Grønne jordbær, karamelliseret fløde og caviar
N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig – H.J. Hansen
Thomas Herman
Oksetatar, østers og caviar
Champagne, Aÿ, Henri Giraud, Esprit Nature, Champagne, Frankrig – Kjær Sommerfeldt
Nicolaj Christiansen
Rimmet helleflynder, creme fraiche, caviar og sauce på bakskuld
2016, Rebholz Riesling Buntsandstein Trocken, Pfalz, Tyskland – Laudrup Vin
Kozeen Shiwan
Saltbagt kartoffel, löjrom, fløde og røget sauce
Cypres de Toi Blanc, Fond Cyprés, Lanquedoc, Frankrig, 2018 – Lieu-dit
Anders Rytter
Grøntsagsterrine på trøffelpure med bagte og dehydrerede rodfrugter
Lagerøl brygget på asparges – CRAFTED BY
Sebastian Kofi
Torsk med ærter og sauce på østers og fermenterede ærter
2015, Les Heritiers du Comte Lafon Macon-Chardonnay, “Clos de la Crochette”, Burgundy, Frankrig – Vinrosen
Jeanette Hermann
Mundrenser: Lime og Pebermynte
Thomas Rode
Tataki af mørbrad fra sortfodsgris og asparges
2016, Raúl Pérez, Ultreia Mencia, Bierzo, Spanien – Les Terroirs du Vin
Morten Falk
Oksepølse, spæde bælgfrugter og aromatisk sky
2015, Saint Joseph Les Capelets, Pierre Amadieu, Cru du Rhône, Frankrig – Erik Sørensen Vin
Mads Cortsen
Agurkesorbet og citrontimian i hvid chokolade, broken gel af grønne jordbær, konditorcreme på mellise og granité på agurk og stikkelsbær
2015, Coteaux du Layon, Carte d’or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis Vine
Dak Wichangoen
Blomster & Rabarber
Lagerøl brygget på rabarber og ingefær – CRAFTED BY
Casper Sundin
Chokolade petit fours
Bæredygtig kaffe fra Social Foodies & økologiske cocktails fra Nohrlund
KOKKE
Dak Wichangoen – Kiin Kiin
Thomas Rode – Rigtig mad
Morten Falk – Falk Dining
Damian Quintana
Mads Cortsen – Cortsen Dining
Dennis Juhl – Restaurant Textur
Anders Rytter – Frederiksminde
Nicolaj Christiansen – Tree Top
Sebastian Kofi – Mielcke & Hurtigkarl
Speciel guest: Kozeen Shiwan – I Am Pop Up
SURPRISE KOKKE (5 I ANLEDNING AF 5 ÅR SIDEN FØRSTE EVENT)
Jeanette Hermann Rasmussen
Casper Sundin
Patrick Godborg
Thomas Herman
Brian Mark Hansen