Home Volume 7

Volume 7

by Admin

Cooking for a Cause Vol. 7

8. Juni 2025 – Comwell Aarhus / Centralværkstedet  – Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

“When you have more than you need – build a longer table, not a higher wall”

Den 8. juni 2025, afholder vi igen vores årlige, 100% sponsorerede, frivillige og non-profit gourmetoplevelse.

Holdet bag Cooking for a Cause, har endnu en gang sat sig for, at skabe en oplevelse gæsterne umuligt kan gå ud at købe igen dagen efter. Med store ambitioner om at skabe unikke oplevelser, med velgørenhed og frivillighed som hovedfokus, kan vi endnu en gang, med kæmpe stolthed, fortælle at Cooking for a Cause i 2025, når helt nye højder.

Et tema i kulissen, i forberedelserne til volume 7, har været at flytte Cooking for a Cause fra Superligaen, og helt op til Champions League. Der er drømme, til volume 7, som vi har arbejdet 10 år på, som går i opfyldelse. Og det kommer gæsterne til at smage ved bordene.
– Og ikke kun på det flotte stentøj fra Bent Brandt, men i særdeleshed også i glassene.

Vi har nemlig “forlænget kontrakten”, for at blive i fodbold-udtrykkende, med vores kæmpe hjørnesten i form af altid formidable Julie Brink Færch på sommelier-fronten. Vi kan slet ikke forestille os “gude-afleveringer”, fra andre end Julie, til at spille kokkenes kreationer gode, lige foran mål.

Det skulle selvfølgeligt kun være, hvis man kunne lokke en “assistmager” uden lige, en vaske-ægte Pirlo, i form af ingen ringere end Alchemists Wine Director, nemlig Christopher Kok. Det anser vi selv, som en del af at styrke truppen i sådan en grad, at selv Real Madrid ser måbende til. 
“Kan det blive bedre i den offensiv”, tænker man måske… Og ja, lige inden transfervinduet klaskede i, sørgede vi for at fuldende sommelier-holdet med en vaskeægte målræv. Årets tjener 2024, med kæmpe vinviden i baggagen og ikke mindst engagement og drev frem i banen, fra en helt anden planet, Andreas Kobs Laursen. De 3, mine damer og herrer, er bare de fløjlsbløde “tilføjelser” der fuldender menuen, som gæsterne kommer til at opleve den 8. Juni 2025, på Comwell Centralværkstedet i Aarhus.

Vi har valgt i år, at offentliggøre kokkene løbende. Både her på siden, med også på vores sociale kanaler. Og på præsentationsfronten, sikrede vi os ligeledes, tidligt i transfervinduet, en tilføjelse til vores efterhånden stærke mediehold. Jacob Øland trak i Cooking for a Cause-trøjen tidligt på sæsonen, og er i fuld gang, sammen med Patrick, med at visualisere hvad vi har arbejdet på at kunne præsentere, de sidste mange måneder.

Vores notoriske anfører de sidste par år, i skikkelsen af tv-værten Esben Bjerre, er i midlertid røget på bænken med en mindre skade (læs: kalender-udfordringer), og ind er hentet Michelin-guide ambassadør: Rasmus Lythcke.
– det er ikke et drømmescenarie, for nogen, at skulle fylde Esbens fodboldstøvler, men Rasmus går til opgaven med følgende kommentarer: “Jeg har besøgt mange af kokkene det sidste stykke tid. Min stil er ikke den samme som Esbens, da jeg ønsker at have haft en oplevelse at referere til og nogle dybere madmæssige stikord, at bidrage med, når jeg har fået æren af at støtte med mine evner, ved at bærer anførerbindet d. 8. Juni, og spille alle holdkammeraterne gode og præsentere Champions League-eventyret med Cooking for a Cause!”