
FORMÅL
Støtte Trampolinhuset i Nordvest København. Vores støtte gik til deres køkken og fællesmiddage hvor asylansøgere, flygtninge og frivillige spiser sammen
RESULTAT
Cooking for a Cause forærede samtlige billetindtægter på 71.250 kr. til Trampolinhuset.
LOCATION
Rebel Food – Det gamle Grønttorv, Valby
GÆSTER
100 (Udsolgt) Glade gæster bestående primært af billetkøbere og sekundært sponsorer
BILLETPRIS
1250 kr.
VÆRT
Mikkel Gensø
SERVERINGER
– Grønne økologiske snacks
– Bålgrillede østers, dildmayo, maltjord, tangaske og skovsyre
– Oksetatar, smørstegt Ølandshvedebrød, porre- og estragonmayo, løgaske og syltede perleløg
– Saltet torsk med brændt hvid miso, blomster og sauce på fåremælksvalle, fermenteret honning, lagret blomstereddike og smør trukket med asparges
– Grillet jomfruhummer, glaserede asparges, mandel/olivencreme, Terraliva olivenolie sauce + hjemmebagt surdejsbrød med enebær og trøffel
– Rosastegt lammefilét rullet i urter med rejer og grønt
– Kalvefrikassé anno 2017: Grillet kalv, forårsgrønt, morkler og skilt sauce blanquette
– Mild syrenfromage, rabarbersorbet og nitrogenfrosset rabarber/kamillegranité
– Portvinssyltede svesker fra Agen, creme anglaise, saltkaramel og hibiscus
KOKKE
Christoffer Brink
Jakob Nusbaum
Mik Fabricius
Anders Rytter
Nicolaj Christiansen
Karl Ejnar Jørgensen
Thomas Alcayaga
Mads Cortsen
Rasmus Palsgård