FAQ
Hyppigste spørgsmål og svar angående Cooking for a Cause:
Cooking for a Cause er etableret og drevet af et madglad makkerpar. Jonas driver i dag i dag Cooking for a Cause, med et fast hold af frivillige eksperter, på hver deres områder.
Vi åbner en Pop Up restaurant, 1 gang årligt, hvor nogle af landets bedste kokke serverer flere retter gourmetmad med tilhørende vinmenu.
.
Ingen. Vi har et princip om at ingen personer eller virksomheder må tjene noget på Cooking for a Cause. Heller ikke os selv. Cooking for a Cause er drevet af frivillige kræfter og sponsorater.
Vi bruger vores fritid på Cooking for a Cause fordi det giver en god følelse at hjælpe andre mennesker som har brug for det – og fordi vi har det sjovt undervejs. Nogle er besøgsven i deres fritid, nogle er frivillige i en fodboldklub, nogle donerer penge når der er TV-shows til fordel for gode formål og andre bruger en søndag på at gå rundt med en raslebøsse. Vi åbner Pop Up restauranter – og vi hygger os med det.
Det er forskelligt fra gang til gang. Vi har tidligere støttet hjemløse på Østerbro i Odense, Trampolinhuset i København og projekt Udenfor’s mobile café. Vi vil helst støtte veletablerede socialøkonomiske virksomheder men vi er altid åbne over for nye muligheder.
Kontakt os, så skriver vi dig på venteliste.
Vi er altid åbne for nye muligheder og samarbejdspartnere så ring eller skriv gerne til os under “kontakt”.
Ja. Cooking for a Cause er udelukkende drevet af sponsorater og frivillige kræfter og vi er altid interesserede i hjælp og nye samarbejdspartnere. Ring eller skriv til os under “kontakt”.
Som udgangspunkt er Cooking for a Cause drevet af sponsorater og frivillige kræfter, men i enkelte tilfælde har vi brug for at købe sager som ikke kan sponsoreres. Donationer modtages med tak. Ring eller skriv venligst til os under “kontakt” hvis du vil donere kontanter og vi aftaler hvordan donationen skal anvendes.